Crypto-Prijzen.nl

ADA prijsvoorspelling: hoe zullen ADALend en walvisholdings de waarde beïnvloeden?

ADA prijsvoorspelling: hoe zullen ADALend en walvisholdings de waarde beïnvloeden?

Cardano ADA/USD is in wezen dit blockchain platform dat is gebouwd om gebruik te maken van een Proof-of-Stake (PoS) consensusprotocol dat bekend staat als Ouroboros, dat verantwoordelijk is voor het valideren van transacties zonder hoge energiekosten.

Walvisholdings in ADA bereikten een nieuw record

De grootste investeerders, bekend als walvissen, lijken op jacht te zijn naar ADA’s token, aangezien de DeFi protocollen van de programmeerbare blockchain een snelle groei hebben doorgemaakt.

De tegoeden die worden aangehouden door adressen met 1 miljoen tot 10 miljoen munten zijn de afgelopen week gestegen tot een record van 12 miljard ADA, een stijging van 41% sinds januari.

De totale waarde die binnen het Cardano netwerk is vergrendeld, is in de loop van de week ook toegenomen en bereikte volgens gegevens van DeFi Llama zijn levensduurhoogte van $ 164,99 miljoen.

Bovendien ontdekte Laura Shin, een cryptojournalist die onlangs een boek met de naam Cryptopians publiceerde, enkele belangrijke feiten die aantoonden dat Charles Hoskinson, de oprichter en CEO van Cardano, zich nooit heeft ingeschreven voor een Ph.D. programma, in tegenstelling tot zijn beweringen.

Een Twitter gebruiker riep Laura uit omdat ze Charles in een slecht daglicht had gesteld, waarna Hoskinson de gebruiker antwoordde dat Laura’s boek een “groot werk van fictie” is.

Daarna antwoordde Laura Shin en vroeg Charles om de discrepanties tussen zijn beweringen en de beweringen van de school dat hij was ingeschreven als undergrad aan te pakken.

Dit leidde tot gemengde reacties op het microblog platform, waarbij sommige gebruikers Hoskinson bekritiseerden terwijl anderen zijn reputatie verdedigden.

ADALend wordt op 14 maart ook gelanceerd op Five BlueZilla Launchpad, waaronder ADAPad, BSCPad, VelasPad, PulsePAd en ETHPad.

Het wordt ontwikkeld als het ultieme gedecentraliseerde leenprotocol op Cardano, dat wordt beheerd door de gemeenschap.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 8 maart 2022 had Cardano (ADA) een waarde van $ 0,8112.

Om ons een beter beeld te geven van wat dit waardepunt precies aangeeft voor de waarde van het ADA token, gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties die het in februari liet zien.

Toen we de hoogste waarde aller tijden van Cardano (ADA) bekijken, was het op 2 september 2021, toen het token een waarde van $ 3,09 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 2,2788 hoger in waarde was of met 281%.

Als we kijken naar de prestaties van de token in de afgelopen maand, had Cardano (ADA) zijn hoogste waarde op 8 februari op $ 1,2494.

Cardano’s (ADA) laagste waarde was op 24 februari, toen de token in waarde daalde tot $ 0,7623. Dit betekent dat het token in waarde is gedaald met $ 0,4871 of met 39%.

Met dit alles in gedachten is ADA met $ 0,8112 een solide koop, aangezien het tegen eind maart 2022 een waarde van $ 1 kan bereiken.

Het bericht ADA prijsvoorspelling: hoe zullen ADALend en walvisholdings de waarde beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*