Crypto-Prijzen.nl

AAX update: Thor Chan treedt terug als CEO en uitbreidingsplannen

AAX update: Thor Chan treedt terug als CEO en uitbreidingsplannen

AAX biedt een volledige reeks financiële producten en diensten aan iedereen, van NFT-artiesten en ondernemers tot slimme handelaren en de bankiers, actief betrokken bij het publieke debat en positioneert zichzelf als een crypto hub voor iedereen.

Crypto toegankelijker maken

Om zijn visie te vervullen, streeft AAX ernaar crypto toegankelijker te maken voor de naar schatting 96,1% van de mensen wereldwijd die geen digitale activa hebben. AAX wil een uitwisseling zijn voor iedereen door inzichten en producten aan te bieden die de integratie van crypto in het dagelijks leven van mensen over de hele wereld ondersteunen.

Verandering van leiderschap

Thor Chan is teruggetreden als CEO van AAX, maar zal de beurs als lid van de Raad van Bestuur blijven steunen. Hij zei:

Ik ben vereerd de CEO van AAX te zijn geweest, dat zoveel heeft bereikt sinds onze lancering in november 2019. We hebben een community van meer dan twee miljoen gebruikers opgebouwd in meer dan 100 landen en zijn ’s werelds eerste cryptocurrency beurs geworden die wordt aangedreven door LSEG technologie , evenals de eerste die de overstap maakte naar de Satoshi Standard (SATS) om de acceptatie van Bitcoin vooruit te helpen.

Terwijl de Raad van Bestuur op zoek is naar een nieuwe CEO om de volgende fase van AAX’s ontwikkeling te leiden, zal hij het managementteam begeleiden totdat er een gevonden is.

Plan om uit te breiden in heel Europa

In februari maakte AAX bekend dat haar aan Singapore gelieerde entiteit een vrijstelling had gekregen op grond van de Payment Services Act van de Monetary Authority of Singapore (MAS). Hierdoor mogen zij cryptodiensten leveren aan klanten in het land in afwachting van een aanvraag voor een Betaaldienstenlicentie.

AAX is ook bezig met het opzetten van operators op Europese en andere markten. Plannen omvatten het registreren als een lokale entiteit, het openen van een kantoor en het implementeren van een wervingsplan.

AAX verdrievoudigt aantal werknemers over de hele wereld

AAX wil het aantal medewerkers komend jaar verdrievoudigen. Het bedrijf staat open voor alle kandidaten met interesse in crypto, ongeacht hun achtergrond of professionele ervaring.

Groeistrategie op basis van crypto toegankelijkheid

De ambitie van AAX om een beurs voor iedereen te zijn is gebaseerd op de overtuiging dat crypto voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ben Caselin, Hoofd Onderzoek en Strategie bij AAX, zei:

Meer dan een technologie of een nieuwe activaklasse, zien we Bitcoin als een aanjager van verandering die een andere reeks principes voorstelt rond eigendom, keuzevrijheid, grenzeloosheid en gezond monetair beleid. Als uitwisseling betekent dit, naast het aanbieden van een volledige reeks financiële producten en diensten, ook dat we het publieke debat moeten aangaan en het verhaal rond Bitcoin en de bredere cryptomarkten moeten helpen vormgeven.

The post AAX update: Thor Chan treedt terug als CEO en uitbreidingsplannen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*