Crypto-Prijzen.nl

AAX om het steeds groter wordende Solana te ondersteunen

AAX om het steeds groter wordende Solana te ondersteunen

Solana (SOL/USD) tokens zijn de afgelopen 24 uur met 10% gestegen tot $ 76,92 per stuk. Het lijkt erop dat er geen einde aan Solana’s successen in zicht is. Degenerate Ape Academy, een NFT hub, is onlangs op het platform gelanceerd. Slechts een paar dagen later had het bijna 1.700 gebruikers, die het NFT equivalent van 10 miljoen US dollar hebben verhandeld.

In april stegen de maandelijkse rendementen van Solana met bijna 200%. Solana brak boven een oplopend prijskanaal en stelde de nieuwe ATH prijs in toen deze voorbij de weerstand steeg op $ 40.

AAX ondersteunt het steeds in kaart brengende Solana ecosysteem

“Tijdens de beginfase van de bull run, vooral in de aanloop naar mei, hadden we al opgemerkt dat tijdens momenten van neergang waar zelfs wanneer Bitcoin aan het dalen was, Solana groene kaarsen in kaart zou brengen. Om deze reden heeft AAX de beslissing genomen om het Solana ecosysteem te ondersteunen, een reeks van op Solana gebaseerde tokens op te sommen en kortingscampagnes rond Solana te organiseren”, zegt Ben Caselin, hoofd Onderzoek en Strategie bij AAX, en voegt eraan toe:

“De afgelopen maanden hebben de deelnemers aan de Solana keten meer hun toevlucht genomen tot yield farming en we konden projecten zoals Step.Finance zich snel zien ontwikkelen en bijna elke week nieuwe updates aankondigen. Dit alles was duidelijk in afwachting van verdere prijsstijgingen.”

Mijlpalen en doelen

Solana heeft de top 10 van cryptocurrencies doorbroken op basis van marktkapitalisatie. De Solana Foundation ontwikkelt in samenwerking met Chainlink (LINK/USD) handelsoplossingen voor crypto-opties met behulp van haar architectuur. Prijsupdates worden ontvangen in slechts 0,4 seconden.

De vooruitgang blijft niet onopgemerkt. Volgens gegevens van Bitrue Exchange is het aantal gebruikers dat Solana handelsparen controleert met 800% gestegen in vergelijking met een gemiddelde week. Het handelsvolume en de geplaatste bestellingen zijn beide met ongeveer 200-300% gestegen.

Introductie van stablecoins op het ecosysteem

Solana werkt samen met Tether (USDT/USD) om stablecoins op haar netwerk te introduceren. Hierdoor kunnen ontwikkelaars van gedecentraliseerde app-ontwikkelaars ze gebruiken. Volgens Ben Caselin kunnen de sterke punten van Solana worden toegeschreven aan de fundamenten en de brede steun van de gemeenschap voor het project, maar ook aan de sterke marktmakers en met name de steun die het geniet van Alameda. Hij verwacht dat Solana’s marktkapitalisatie zal blijven stijgen, zelfs tegen Cardano (ADA/USD).

The post AAX om het steeds groter wordende Solana te ondersteunen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*