Crypto-Prijzen.nl

AAX lanceert NFT marktplaats waar gebruikers NFT’s veilen en winnen

AAX lanceert NFT marktplaats waar gebruikers NFT’s veilen en winnen

AAX heeft plannen aangekondigd om zijn NFT marktplaats te lanceren met een aantal extra’s gepland, waaronder een veiling, een wedstrijd en enkele interessante, langverwachte samenwerkingen die unieke NFT’s opleveren, vernam Invezz uit een persbericht. De in Azië gevestigde beurs, die de markt voor cryptoderivaten voor institutionele beleggers in de regio Azië-Pacific leidt, heeft spectaculaire groeipercentages, met alleen al in november 2020 meer dan 1 miljard handelsvolume.

Hoogwaardige werken, een veiling en een kans om NFT’s te winnen

Naast het aanbieden van high-end werken van geselecteerde artiesten als een opmaat naar zijn nieuwe NFT marktplaats, stelt AAX gebruikers in staat om NFT’s te winnen na het verhandelen en tegelijkertijd hun NFT’s te veilen voor een liefdadigheidscampagne. Dit zijn de eerste stappen van de beurs om zich voor te bereiden op de aanstaande lancering van de markt. De laatste stap is het slaan en tentoonstellen van een reeks hoogwaardige NFT’s in samenwerking met een NFT artiest, die nog niet is geïdentificeerd.

Toya Zhang, COO van AAX, merkte op:

“Technische vooruitgang zal onvermijdelijk andere vormen van veranderingen met zich meebrengen. De laatste golf die we zagen veranderde cassettes naar Spotify en nog veel meer. Dezelfde veranderingen deden zich voor met betrekking tot kunst: het was een geweldige openbaring toen 3D-printen werd gebruikt voor installatiekunstwerken. Blockchain technologie maakt NFT’s mogelijk en stelt het kunstwerk in staat om in de virtuele wereld te leven met zijn uniekheid en unieke waarde. De totale marktkapitalisatie voor NFT’s is onpeilbaar. We zetten een kleine stap voorwaarts, maar openen de NFT wereld voor meer gebruikers en moedigen artiesten aan om de nieuwe werkformaten te proberen.”

Kans om een AAX mascotte te winnen, deel te nemen aan de liefdadigheidscampagne en meer

AAX gebruikers kunnen meedoen aan een loterijtrekking en Alex en Ava_7 NFT’s winnen en ook deelnemen aan een NFT liefdadigheidscampagne. Om dat te doen, zullen ze worden gevraagd om NFT creaties in te dienen. AAX kiest de top 5 binnen 5 werkdagen na het einde van de campagne en geeft deze gedurende een week uit aan de NFT marktplaats voor veiling. De klanten van de beurs kunnen het AAX logo op elke gewenste manier recreëren; in muziek-, video- of beeldvorm. De creaties worden gedeeld op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #MyFirstNFTWithAAX.

The post AAX lanceert NFT marktplaats waar gebruikers NFT’s veilen en winnen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*