Crypto-Prijzen.nl

AAX introduceert crypto handelsdiensten zonder kosten

AAX introduceert crypto handelsdiensten zonder kosten

Cryptocurrency beurs AAX heeft een handelsprogramma gelanceerd voor alle spotparen. Handelaren op het platform betalen helemaal geen kosten, noch voor orders van makers noch van afnemers, en handelen over alle volumeniveaus heen. De dienst zal begin augustus actief zijn, verneemt Invezz uit een persbericht.

De beurs biedt zeer aantrekkelijke spreads en liquiditeit. Het verwelkomt alle handelaren die willen besparen op buitensporige kosten. AAX biedt lage latentie en hoge stabiliteit en wordt aangedreven door de matching engine die wordt gebruikt door de LSEG technologie van LSE Group. Het is de ideale locatie voor beginnende, professionele en institutionele handelaren.

Aanbiedingen afstemmen op de stijgende vraag

In H1/2021 is de totale cap van de cryptocurrency markt met 120% gestegen, meldt CoinMarketCap. De beurs verandert haar aanbod om zich aan te passen aan de omstandigheden van deze marktstijging. Met AAX kunnen gebruikers Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en andere belangrijke valuta kopen en verhandelen. Het biedt ook gratis een groot assortiment aan op DeFi gebaseerde valuta’s zoals Aave (AAVE/USD), Chainlink (LINK/USD), Solana (SOL/USD) en meer.

AAX COO Toya Zhang merkte op:

“De financiële revolutie, aangespoord door crypto, is nog maar net begonnen, en we geloven dat dit het juiste moment is om een grote stap te zetten. We leven in historische tijden waarin we de kracht van collectieve actie en focus zullen ontdekken bij het aansturen van een van de grootste sociale en economische transformaties van de eeuw. Met iets minder dan 2% van de wereldbevolking in crypto, is er nog zoveel ruimte voor groei en we zijn van mening dat het in dit stadium de juiste manier is om zoveel mogelijk barrières weg te nemen om adoptie te stimuleren.”

Afgezien van conventionele crypto handelsfuncties, biedt AAX Exchange een peer-to-peer fiat leen- en handelsplatform. Dit is een OTC platform dat het voor grote klanten mogelijk maakt om op eenvoudigere manieren transacties uit te voeren. Handelaars zullen profiteren van de Fast Buy optie, waardoor het gemakkelijk is om de kneepjes van het vak te leren. De beurs maakt ook een groot aantal spaarpakketten beschikbaar, vast of flexibel, met een jaarlijks rendement van maar liefst 20%. Er zijn meer dan 50 crypto-activa beschikbaar om te handelen.

The post AAX introduceert crypto handelsdiensten zonder kosten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*