Crypto-Prijzen.nl

AAX Exchange noteert ANY, CRO en SOS op zijn platform

AAX Exchange noteert ANY, CRO en SOS op zijn platform

AAX zal op 5 januari 2021 om 09:00 uur (UTC) stortings- en opnameservices aanbieden voor de volgende cryptocurrencies:

  • Anyswap (ANY)
  • Crypto.com munt (CRO)
  • OpenDAO (SOS)

Wat is ANY?

Anyswap is een volledig gedistribueerd protocol dat in juli 2020 is gelanceerd om tokens van verschillende platforms te kunnen wisselen. Het is een van een aantal netwerken die de DeFi ruimte zijn binnengekomen om cross-token swaps en handel te vergemakkelijken.

Het systeem ontleent zijn kracht aan de ECDSA Signature Support. Gesteund door Fusion’s Decentralized Control Rights Management (DRCM) technologie, is Anyswap in staat om de beweging van tokens tussen blockchains beter te beheren.

Het Fusion Network gebruikt een proces dat bekend staat als private key sharding om te garanderen dat activa veilig zijn. De verschillende delen van de privésleutel worden nooit gecombineerd tijdens overdrachten of handel om de veiligheid te vergroten.

Wat is CRO?

Crypto.com Coin (CRO) is het native cryptocurrency token van Crypto.com Chain – een gedecentraliseerde, open-source blockchain ontwikkeld door het betalings-, handels- en financiële dienstverlener Crypto.com.

Crypto.com Chain is ontworpen om de wereldwijde acceptatie van cryptocurrencies te versnellen als een middel om de persoonlijke controle over geld te vergroten, gebruikersgegevens te beschermen en de identiteit van gebruikers te beschermen. De CRO blockchain dient voornamelijk als een voertuig dat de mobiele betalingsapp Crypto.com Pay aandrijft.

Wat is SOS?

De native token van OpenDAO is een manier om de non-fungible token (NFT) industrie en degenen die er deel van uitmaken, te eren, te beschermen en te promoten. SOS dient als een manier om geverifieerde OpenSea scam slachtoffers te compenseren, opkomende artiesten en NFT gemeenschappen en kunstbehoud te ondersteunen, en een subsidie aan ontwikkelaars aan te bieden om het $SOS ecosysteem te verbeteren.

De hierboven geschetste functionaliteit dient als een mechanisme om OpenSea gebruikers te belonen en om meer positieve aandacht te vestigen op de NFT industrie. Bovendien zorgt het belonen van slachtoffers van oplichting ervoor dat het $SOS token kan profiteren van een bredere verspreiding en biedt het enige verlichting voor degenen die geld hebben verloren als gevolg van dergelijke incidenten.

AAX voegt drie spothandelsparen toe

Op 6 januari 2021 om 09:00 uur (UTC) voegt AAX de handelsparen ANY/USDT, CRO/USDT en SOS/USDT toe. Met behulp van LSEG technologie kan AAX orders matchen met ultralage latentie voor de ultieme handelservaring. De beurs is CCSS compatibel, waardoor de veiligheid van fondsen en klantgegevens wordt gegarandeerd.

Diepe liquiditeit

Met AAX kunnen gebruikers futures verhandelen met hefboomwerking met maximale efficiëntie en minimale slippen. Het beschikt over een breed scala aan ordersystemen en handelshulpmiddelen voor risicobeheer.

Over AAX Exchange

AAX is de eerste cryptocurrency- en digitale activa beurs die wordt aangedreven door de Millennium Exchange matching-engine van LSEG Technology en de eerste beurs die zich aansluit bij het ‘Partner Platform’ van de London Stock Exchange Group. Het is beschikbaar op de website, mobiele app, API en FIX.

The post AAX Exchange noteert ANY, CRO en SOS op zijn platform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*