Crypto-Prijzen.nl

AAVE zet Aave V3 in op Avalanche C-Chain

AAVE zet Aave V3 in op Avalanche C-Chain

Volgens Aave (AAVE/USD) zal de inzet van V3 op Avalanche (AVAX/USD) voor beide partijen voordelig zijn, waardoor het protocol gebruik kan maken van het Avalanche DeFi ecosysteem en zijn multi-chain visie kan vervullen, plaatste AAVE op zijn website.

Implementatiestrategie

Via Avalanche Rush zal de Avalanche Foundation Aave V3 blijven stimuleren. Daarnaast zal het de nadruk leggen op een veilige migratie van Aave V2 naar V3.

Volgens insiders, Avalanche hosting V3 na het succes van elke metriek van V2 implementatie is er een natuurlijke upgrade van de status quo. Experts raden aan om om technische redenen V2 contracten te upgraden naar V3 contracten in plaats van V3 simpelweg op Avalanche te implementeren.

V3 implementeren is de gemakkelijke weg

Deze inzet zou ertoe leiden dat huidige V2 gebruikers hun onderpand intrekken, vervolgens in nieuwe contracten storten en posities heropenen. V2 gebruikers worden V3 gebruikers zonder enige actie te hoeven ondernemen. Bovendien zal dit snel gebeuren met de upgrade.

Nasleep van Aave protocol op C-Chain

Het Aave protocol is op 4 oktober 2021 met succes ingezet op de Avalanche C-Chain dankzij de krachtige steun van de Aave gemeenschap. Het protocol en Rush zijn tegelijkertijd gelanceerd. Als onderdeel van Rush heeft de Avalanche Foundation AVAX beloningen toegekend aan Aave gebruikers, bestaande beloningen beloond en nieuwe toegevoegd aan het Aave ecosysteem.

AVAX is de grootste markt van AAVE na Ethereum

Deze initiatieven hebben geleid tot een verhoogde groei van beide ecosystemen. Bovendien werd Avalanche al snel de grootste markt van Aave na Ethereum (ETH/USD).

Hoogtepunten van de evolutie van de C-Chain

Volgens Aave is Avalanche C-Chain enorm geëvolueerd sinds hun laatste voorstel. Het bereikte afgelopen december bijna 800.000 maandelijkse actieve gebruikers en heeft momenteel meer dan 1,5 miljoen unieke adressen.

TVL is $10 miljard+, $5 miljard overbrugd vanaf Ethereum

Avalanche is door TVL de vierde grootste blockchain geworden. De totale TVL is meer dan $ 10 miljard en meer dan $ 5 miljard is overbrugd vanuit Ethereum.

Decentralisatie

Het Avalanche netwerk heeft meer dan 1.200 validators, maar is zeer veilig. C-Chain realiseert regelmatig meer dan 500.000 dagelijkse transacties, soms meer dan een miljoen per dag. Dit is tot wel vier vijfde van het dagelijkse transactievolume op Ethereum.

La notizia AAVE zet Aave V3 in op Avalanche C-Chain era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*