Crypto-Prijzen.nl

Aave v3 lanceert een belangrijke verandering

Aave v3 lanceert een belangrijke verandering

Aave (AAVE/USD) heeft de Aave v3 liquiditeitspool gelanceerd. De lancering van de pool is een belangrijke ontwikkeling in het Aave ecosysteem, omdat het gebruikers toegang beloofde tot financiële efficiëntie, betere beveiliging en een hoge mate van decentralisatie.

Aave lanceert v3 liquiditeitspool

Over het v3 voorstel werd gestemd tussen 4 november en 11 november. Het voorstel werd unaniem aangenomen, waarbij 2911 leden van de gemeenschap het eens waren over de toewijzing van 342.000 tokens voor het project.

De houders van de AAVE tokens kunnen deelnemen aan Aave Improvement Proposals (AIP’s). Tokenhouders kunnen voorstellen voor en stemmen over netwerkupgrades die binnen het netwerk zullen worden geïmplementeerd.

De v3 upgrade introduceert verschillende verbeteringen, zoals functionaliteit voor meerdere ketens, gasoptimalisatie, hoge efficiëntie en een functie voor gemeenschapsbijdragen. Bovendien zullen gedecentraliseerde applicaties (dApps) worden geïntegreerd in het v3 project. Het team heeft aangegeven dat implementatie op het Ethereum mainnet later zal volgen.

Verbeterde compatibiliteit tussen ketens

Een woordvoerder van Aave verklaarde:

Het cross-chain portaal stelt gebruikers in staat om naar eigen goeddunken hun eigen liquiditeit van het ene netwerk naar het andere over te dragen. Hierdoor kan elke iteratie van het protocol op de verschillende netwerken vrij snel worden geschaald met de diepte van hoofdletters.

Bovendien voegde de woordvoerder eraan toe dat de gemeenschap betrokken moest blijven om kapitaalefficiëntie, veiligheid en decentralisatie te stimuleren. Aave is momenteel een van de leidende spelers in DeFi en het protocol heeft een grote community.

Uit gegevens van DappRadar blijkt dat Aave het op zes na grootste netwerk is volgens Total Value Locked (TVL). Het bedrijf is ook strategische partnerschappen aangegaan die de kracht van zijn gemeenschap blijven vergroten. Een van deze samenwerkingsverbanden was met de Silvergate Capital Corporation. Deze laatste benoemde Rebecca Rettig, de general counsel van Aave, tot lid van de raad van bestuur.

Tijdens de benoeming verklaarde de president en CEO van Silvergate, Alan J. Lane, dat “Rebecca’s brede schat aan kennis op het gebied van blockchain en digitale valuta haar een waardevolle toevoeging aan ons bestuur maakt.” Lane merkte op dat Rebecca het bedrijf zou helpen om innovatieve oplossingen te bieden aan de digitale activasector.

Het bericht Aave v3 lanceert een belangrijke verandering verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*