Crypto-Prijzen.nl

AAVE steeg met 84% sinds V3-upgrade, 30% in 24 uur: waar koop je AAVE

AAVE steeg met 84% sinds V3-upgrade, 30% in 24 uur: waar koop je AAVE

Uitleenprotocol voor gedecentraliseerd financieel (DeFi) Aave’s token AAVE won 84% sinds de V3-upgrade op 16 maart, waaronder verbeteringen op het gebied van beveiliging, decentralisatie, blockchain-interoperabiliteit en risicobeheer. Het leidde ook tot lagere transactiekosten.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over AAVE: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om AAVE nu te kopen.

Beste plekken om AAVE nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is AAVE?

AAVE is een crypto-leenprotocol met een paar unieke verkoopargumenten. Je kunt kiezen uit zo’n 20 crypto’s om te lenen en uit te lenen, een ruim aanbod.

Een van de eerste producten van het protocol waren ‘flashleningen’, beschouwd als de vlaggenschipoptie voor leningen zonder onderpand in DeFi.

Leners kunnen ook wisselen tussen variabele en vaste rentetarieven. Het eerste kan gunstig zijn als u denkt dat de prijzen zullen dalen. Dat laatste kan in volatiele tijden voor de broodnodige zekerheid over de kosten zorgen.

Moet ik nu AAVE kopen?

Aave mag dan een van de grootste winnaars zijn van de afgelopen 24 uur, het is nog steeds erg ver verwijderd van het hoogste punt ooit, van $661,69, dat in mei vorig jaar werd bereikt. Daarom is het belangrijk om zelf onderzoek te doen.

Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis en je risicohouding.

AAVE prijsvoorspelling

Wallet Investor doet een zeer bearish voorspelling: de prijs van AAVE zou kunnen dalen van $240 naar slechts $10,5. Tot Brain heeft een andere mening en denkt dat AAVE tegen het einde van 2023 $366 zal bereiken.

AAVE op social media

The post AAVE steeg met 84% sinds V3-upgrade, 30% in 24 uur: waar koop je AAVE appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*