Crypto-Prijzen.nl

AAVE steeg met 11% in 24 uur: beste plekken om AAVE te kopen

AAVE steeg met 11% in 24 uur: beste plekken om AAVE te kopen

Er is een opmerkelijke piek geweest in walvistransacties in AAVE. Er loopt een spannende Gotchi-weggeefactie. Misschien wel het belangrijkste is dat AAVE-oprichter en CEO Stani Kulechov een uitstekende toespraak hield op de Avalanche-top op 24 maart.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je AAVE kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om AAVE nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is AAVE?

Aave is een DeFi-protocol waarmee gebruikers crypto kunnen uitlenen en lenen. Rente wordt verdiend door digitale activa te storten in speciaal voor dit doel gecreëerde liquiditeitspools. Vervolgens kunnen leningontvangers hun crypto als onderpand gebruiken en deze liquiditeit benutten.

Aave biedt toegang tot leningen in ongeveer 20 cryptocurrencies. Flitsleningen zijn een van de eerste producten die Aave op de markt heeft gebracht. Sommigen beschouwen ze als de eerste onverzekerde leningoptie in DeFi. Je moet de lening binnen dezelfde transactie terugbetalen.

Leners kunnen wisselen tussen variabele en vaste rentetarieven. Als je denkt dat de prijzen binnen afzienbare tijd zullen dalen, is een variabele rente de betere optie. Aan de andere kant kunnen vaste tarieven in volatiele tijden de broodnodige gemoedsrust geven.

Moet ik nu AAVE kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

AAVE prijsvoorspelling

Wallet Investor is niet optimistisch over de koers van Aave. De analist stelt vast dat het kan dalen van de huidige prijs van $173 (op het moment van schrijven) naar slechts $22, wat zich vertaalt in een verlies van 87%.

CoinQuora doet een volledig tegenovergestelde voorspelling. Ze denken dat het tegen het einde van dit jaar $436 zal bereiken. Tegen juli 2022 zal het zijn gestegen tot $238. De groei zal daarna vertragen, maar zonder grote dalingen.

Investeerders in het token kunnen over twee jaar veel integraties en partnerschappen verwachten. Deze zouden de prijs in 2024 kunnen opdrijven tot $950.

AAVE op social media

The post AAVE steeg met 11% in 24 uur: beste plekken om AAVE te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*