Crypto-Prijzen.nl

A16z, BlockTower en Almeda steunden een financieringsronde voor TRU

A16z, BlockTower en Almeda steunden een financieringsronde voor TRU

TrueFi TRU/USD is een protocol voor het creëren van rentedragende pools met een hoge APR voor liquiditeitsverschaffers, waarbij het TRU token de eigen valuta is die wordt gebruikt voor TrustToken houders, waardoor ze krediet voor derden kunnen beoordelen.

De TrueCurrencies van het bedrijf zijn ’s werelds eerste on-chain, onafhankelijk geverifieerde en volledig gedekte stablecoins en worden op veel beurzen verhandeld, maar is dit nu het juiste moment om TRU te kopen?

$12,5 miljoen aan financiering als katalysator voor groei

Op 4 augustus heeft TrustToken, een exploitant van het decentralized finance (DeFi) leenprotocol TrueFi en stablecoin TUSD, $ 12,5 miljoen opgehaald in een nieuwe financieringsronde.

Bovendien leidden Andreessen Horowitz (a16Z), BlockTower Capital en Almeda Research de ronde voor de aankoop van TRU, het native token van TrueFI.

Dit verhoogde de waarde van het token met meer dan 350% binnen een tijdsbestek van slechts 24 uur, en het zag een toename van het handelsvolume met 40,492% en een stijging van de marktkapitalisatie met 357%.

Moet u TrueFI (TRU) kopen?

Op 5 augustus was TrueFi (TRU) $ 0,79 waard.

Het hoogste punt ooit was ook op 5 augustus, waar het omhoogschoot naar $ 0,84 voordat het terugviel naar $ 0,79. Dit is slechts een verschil van 6% en TRU heeft het potentieel om de volgende maand nog hoger te klimmen dan zijn hoogste punt ooit.

Wat betreft de meer recente prestaties, wordt het interessant. Vóór deze recente run, waar het zijn waarde met meer dan 350% verhoogde, in juli, zagen we zijn hoogste punt van $ 0,18 op 1 juli, terwijl het zijn laagste punt op 20 juli zag op $ 0,11.

Bovendien laat deze investeringsronde zien dat er een groeiende belangstelling is van handelaren voor DeFi, maar terwijl veel van de leningen op deze markt zijn beveiligd met cryptocurrency die door leners is toegezegd, vereist de lening van TrueFi geen onderpand. TrueFi baseert zijn leenbeslissingen op kredietscores die zijn afgeleid van on-chain en off-chain gegevens. Dit is wat het echt uniek maakt en waarom het in de toekomst nog meer belangstelling zal krijgen.

Het kopen van TRU biedt een uitstekende kans, terwijl dit niveau van hype hoog is, aangezien we tegen het einde van augustus de prijsklasse van $ 1 konden zien bereiken.

The post A16z, BlockTower en Almeda steunden een financieringsronde voor TRU appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*