Crypto-Prijzen.nl

8 beste crypto’s om in te investeren tijdens de bearmarkt van januari 2023

8 beste crypto’s om in te investeren tijdens de bearmarkt van januari 2023

De huidige crypto bearmarkt lijkt misschien een ontmoedigende tijd voor online geld verdienen. Toch biedt deze markt een unieke kans voor langetermijnbeleggers om tokens tegen lage prijzen in te slaan. Bepaalde projecten lijken op dit moment ernstig ondergewaardeerd. In dit artikel bespreken we acht van de beste cryptocurrencies die het overwegen waard zouden kunnen zijn tijdens deze recente neergang van de markt.

1. Metacade (MCADE) – Een play-to-earn token met veel potentieel

Metacade is een communityhub die tot doel heeft gamers, ontwikkelaars, ondernemers en investeerders in crypto alles te bieden wat ze nodig hebben om te slagen in play-to-earn (P2E) gaming. Van speciale forums en leaderboards tot game beoordelingen en toonaangevende GameFi-alfa, Metacade geeft spelers de tools die ze nodig hebben om allemaal onder één dak vooruitgang te boeken.

Naast deze bronnen ontdek je een platform vol verdienmogelijkheden. Metacade beloont zijn gebruikers bijvoorbeeld met het MCADE-token voor het bijdragen van waardevolle inhoud aan de community. Dus of je nu een doorgewinterde play-to-earn gamer bent of net begint, je kunt beloningen verdienen door nuttige beoordelingen, tips of andere waardevolle content te plaatsen. Als je geluk hebt, kun je ook deelnemen aan frequente prijstrekkingen en toernooien en met grote prijzen online geld verdienen.

De verdienmogelijkheden gaan echter nog verder. Als onderdeel van het work-to-earn initiatief lanceert Metacade in het eerste kwartaal van 2024 zijn job- en gigboard. Hier vind je functies bij enkele van de grootste namen in gaming en Web3, variërend van stages tot carrière bepalende functies. Dit levert de community niet alleen mogelijkheden tot online geld verdienen op via betaalde vermeldingen, maar het biedt Metacade gebruikers ook de kans om hun traditionele inkomen te vervangen door hun passie voor crypto, Web3 en gaming.

Misschien wel het meest innovatieve kenmerk van Metacade is het Metagrants programma. Met Metagrants kunnen gebruikers het play-to-earn ecosysteem rechtstreeks beïnvloeden en ondersteunen door de spelers de games te laten financieren die ze ontwikkeld willen zien. Om in aanmerking te komen voor een Metagrant, moeten ontwikkelaars hun ideeën eerst invoeren in een pool van concurrerende projecten. MCADE-houders kunnen vervolgens stemmen op de projecten die volgens hen financiering verdienen, waarbij de winnaar een beurs uit de Metacade-schatkist krijgt om hun spel van de grond te krijgen. Metacade wil tientallen van deze door de community ondersteunde titels in zijn virtuele arcade opnemen.

Maar wat maakt Metacade tot de beste cryptovaluta op deze lijst? Ten eerste zijn community platforms vaak populair bij gamers omdat ze mensen met een gedeelde interesse een plek bieden om verbinding te maken via hun favoriete games – denk aan Twitch of Discord. Metacade is geen uitzondering en biedt forums, chatrooms en andere sociale functies waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren.

Bovendien is play-to-earn een van de snelst groeiende industrieën ter wereld, die naar verwachting in 2025 zal stijgen tot een waarde van $50 miljard. Dus terwijl play-to-earn games komen en gaan, zal Metacade waarschijnlijk een constante blijven. Net als Twitch en Discord ligt het succes ervan in de waarde als sociaal hulpmiddel, niet als een individueel spel. Dit groeipotentieel maakt Metacade tot een duurzamere play-to-earn investering dan welke game dan ook.

Bovenal is het MCADE-token nog steeds in presale, wat betekent dat early adopters het potentieel hebben om een aanzienlijk rendement op hun investering te zien naarmate het platform in populariteit groeit. Early backers kregen MCADE in handen voor $0,008 per token in de bètafase, voorafgaand aan de stijging van 25% tot $0,01 in fase 1 van de presale. Tegen de tijd dat het presale stadium 8 bereikt, zal de symbolische prijs van MCADE $0,02 zijn!

De hype neemt toe, er is al voor meer dan $1,25 miljoen aan MCADE-tokens verkocht. Metacade zou de volgende grote hit kunnen zijn in play-to-earn gaming, en daarom is het de beste crypto om in te investeren voor online geld verdienen tijdens de crypto bearmarkt.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2. Ethereum (ETH) – Een mooie toekomst voor de koningin van crypto

Ethereum is ‘s werelds toonaangevende smart contract platform en het go-to-netwerk voor ontwikkelaars van gedecentraliseerde applicaties (dApp). Er zijn momenteel duizenden dApps, DeFi-projecten, NFT-collecties en tokens die voor hun functioneren sterk afhankelijk zijn van Ethereum, elk met één ding gemeen: ze gebruiken allemaal Ethereum om transactiekosten te betalen.

Naarmate het Ethereum-ecosysteem groeit, neemt ook de vraag naar ETH toe, en deze groei lijkt niet snel te stoppen. In januari 2022 werkten er ongeveer 4.000 maandelijkse actieve ontwikkelaars aan Ethereum, ongeveer 22% van de ~18.000 ontwikkelaars die aan crypto- en Web3-projecten werkten.

De overgang van Ethereum naar proof-of-stake (PoS) zal dit aantal waarschijnlijk versnellen in 2023. De Shanghai hard fork wordt verwacht in maart 2023, waardoor stakers toegang krijgen tot hun staking-beloningen en Ethereum verder verwijderd wordt van proof-of-work (PoW). Sharding, gepland voor het najaar van 2023, zal de schaalbaarheid op het netwerk aanzienlijk verbeteren en deuren openen voor nieuwe Ethereum-use-cases. Gezien de brede acceptatie en aanstaande verbeteringen, is Ethereum het op een na beste token om in te investeren voor online geld verdienen tijdens de huidige crypto bearmarkt.

3. Bitcoin (BTC) – Een solide keuze voor ieder portfolio

Bitcoin lijkt misschien een voor de hand liggende keuze, maar zou voor elke crypto-investeerder hoog op de prioriteitenlijst moeten staan. Het is de meest bekende cryptocurrency op de markt, en het is ook de oudste. Het is ongetwijfeld ook de meest gedecentraliseerde. Ondanks recente dalingen, is Bitcoin een van de best presterende activa aller tijden en heeft het sinds de oprichting veel beter gepresteerd dan de benchmark S&P 500.

Niet overtuigd? Bedenk dat, ondanks een aantal spraakmakende instortingen in de crypto-industrie, meerdere bearmarkten en een (relatief) trage acceptatie door instellingen, Bitcoin verreweg de meest waardevolle cryptocurrency is gebleven. De bodemprijs is constant opwaarts gericht en ondanks de sterke daling gelijk met de rest van de cryptomarkt, is de huidige waarde van BTC nog steeds hoger dan veel beleggers een paar jaar geleden hadden kunnen hopen. Over het algemeen maken deze factoren Bitcoin tot een sterke keuze voor iedereen die op zoek is naar kansen voor online geld verdienen en zijn portefeuille wil laten groeien tijdens de crypto bearmarkt.

4. Cardano (ADA) – Zal Hydra van Cardano een leidend smart contract platform maken?

Cardano is een smart contract platform dat zich onderscheidt van de massa met zijn methodische benadering van on-chain ontwikkeling. Elke upgrade wordt ondersteund door onderzoek en goedgekeurd door verschillende academici voordat deze wordt geïmplementeerd. Het consensus mechanisme, Ouroboros, is ‘s werelds eerste aantoonbaar veilige PoS-protocol en maakt Cardano tot een van de marktleiders op het gebied van blockchain-beveiliging.

Cardano is ook een van de weinige blockchains die is ontwikkeld met het oog op regelgeving. In een recent YouTube-interview legde Charles Hoskinson, mede-oprichter van Cardano, de plannen van het netwerk uit voor een privacy protocol genaamd Midnight. Hij erkende de kwestie van privacyregelgeving in de context van transparante blockchains. Hij zei dat Midnight “privé smart contracts” wil aanbieden, die waarschijnlijk nog meer waarde aan het netwerk zullen toevoegen.

De langverwachte Hydra-upgrade zou ergens in 2023 van start moeten gaan, wat ertoe zou kunnen leiden dat Cardano snelheden van 1 miljoen transacties per seconde haalt! Hoewel Ethereum Cardano soms kan overschaduwen, kan zijn langzame en gestage aanpak leiden tot succes op de lange termijn, waardoor het de op twee na beste cryptovaluta is om in te investeren voor online geld verdienen tijdens de huidige crypto bearmarkt.

5. Binance Coin (BNB) – Een token voor meerdere doeleinden

Binance Coin is het native token van de Binance exchange en momenteel de derde meest waardevolle cryptocurrency, met uitzondering van USDT en USDC. BNB begon als een token voor handelskortingen, gebouwd op het Ethereum-netwerk in 2017, maar in 2019 migreerde het naar de Binance Chain. Een jaar later lanceerde Binance de Binance Smart Chain, waarmee smart contracts aan het netwerk werden toegevoegd. Nu is Binance Smart Chain (of tegenwoordig BNB Chain) de naaste rivaal van Ethereum, die duizenden dApps en tokens aanstuurt.

In tegenstelling tot Ethereum wordt BNB echter niet alleen voornamelijk gebruikt voor gaskosten. Naast de kortingen die het handelaren biedt op de Binance exchange, kunnen gebruikers items kopen via de Binance Marketplace en deelnemen aan token aanbiedingen op Binance Launchpad. Deze multifunctionele utility maakt BNB tot een uitzonderlijke keuze voor een opkomende bullmarkt, gezien het potentieel om te profiteren van verhoogde activiteit op de Binance exchange en groei in andere gebieden van het Binance-ecosysteem. Bovendien maakt zijn veelzijdigheid het een uitstekende gelegenheid voor diegenen die willen investeren tijdens de crypto bearmarkt.

6. ApeCoin (APE) – Het native token van een van de meest gehypete projecten op de metaverse

ApeCoin is een token dat enorm populair is geworden sinds de lancering in april 2022. Het is het native utility- en governance-token van het Ape Ecosystem. Yuga Labs – het team achter Bored Ape Yacht Club (BAYC), het op een na meest waardevolle NFT-project aller tijden – creëerde ApeCoin.

Hoewel APE houders exclusieve toegang biedt tot functies van het Ape ecosysteem en stemrechten in de Ape DAO, is het meest opwindende gebruik als ruilmiddel in Otherside. Andere kant is het metaverse project van Yuga Labs, dat al een grote hype heeft veroorzaakt onder investeerders in crypto. Animoca Brands, het bedrijf achter wat sommigen het meest succesvolle metaverse crypto project tot nu toe zouden noemen, werkt samen met BAYC om Otherside te bouwen.

Otherside zal naar verwachting in 2023 uitkomen, en de lancering ervan zou een golf van investeringen in ApeCoin kunnen veroorzaken, aangezien enthousiaste spelers zich opmaken om een nieuwe grens in digitale interactie te ervaren. Net als BNB is APE een token voor meerdere doeleinden, en de verbinding met de snelgroeiende NFT- en metaverse-markten maakt het een sterke investeringskeuze voor online geld verdienen tijdens de huidige crypto bearmarkt.

7. Chainlink (LINK) – Speelt een cruciale rol in de massale acceptatie van crypto

Chainlink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk waarmee smart contracts op de blockchain veilig toegang kunnen krijgen tot off-chain datafeeds, API’s en andere externe informatie. In plaats van zich te beperken tot puur on-chain data, opent Chainlink deuren voor blockchains om data op te nemen die anders niet voor hen beschikbaar zou zijn, waardoor het aantal use cases voor blockchain-technologie enorm wordt verbeterd. Chainlink wordt niet alleen gebruikt door veel projecten in de DeFi-ruimte, zoals Aave, Synthetix en Compound, maar het heeft ook samenwerkingsverbanden met Google, Oracle en SWIFT – een indrukwekkend cv.

Naarmate meer instellingen en industrieën blockchain-technologie toepassen, zal de behoefte aan veilige en betrouwbare gegevensintegratie alleen maar toenemen. Chainlink is het toonaangevende gedecentraliseerde orakel dat momenteel op de markt is en is perfect gepositioneerd om aan deze toegenomen vraag te voldoen. Het is misschien niet het meest glamoureuze project op de markt, maar Chainlink biedt de kritieke infrastructuur die nodig is voor de massale acceptatie van crypto. Het zal waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in Web3. Als zodanig is het de zesde beste crypto om te kopen tijdens deze bearmarkt.

8. NEAR Protocol (NEAR) – Een gebruiksvriendelijke rivaal van Ethereum

NEAR Protocol is een steeds populairder wordend smart contract-enabled project dat tot doel heeft schaalbaarheid naar de massa te brengen zonder concessies te doen aan de bruikbaarheid. Terwijl Ethereum sharding nog moet implementeren, gebruikt NEAR al sharding om razendsnelle transactiesnelheden te bereiken tegen verwaarloosbare kosten. Eenmaal volledig geïmplementeerd, zou NEAR ongeveer 100.000 transacties per seconde moeten bereiken.

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren van NEAR in vergelijking met andere smart contract platforms is de focus op gebruikerservaring. Het maakt bijvoorbeeld door mensen leesbare wallet adressen voor eindgebruikers mogelijk. Bovendien kunnen ontwikkelaars op NEAR talen gebruiken waarmee ze al vertrouwd zijn, zoals Javascript en Rust, om dApps te maken. Deze flexibiliteit is van cruciaal belang voor de massale acceptatie van crypto in het algemeen en zal waarschijnlijk de groei van het platform in 2023 stimuleren. Gezien de partnerschappen met Google Cloud, Binance en ConsenSys, is NEAR de zevende beste crypto om te kopen voor online geld verdienen tijdens de crypto bearmarkt.

Metacade (MCADE) is de beste investering tijdens deze crypto bearmarkt

Hoewel het waarschijnlijk is dat elke cryptocurrency op deze lijst beter zal presteren in de volgende bullmarkt, onderscheidt Metacade zich als het token met het meeste potentieel. Zijn unieke status als communityhub voor de snel versnellende play-to-earn ruimte, gecombineerd met zijn toch al uitzonderlijke succes van de presale en groeiende populariteit onder investeerders in crypto, maakt Metacade tot een uitstekende keuze voor investeerders die willen profiteren van deze nieuwe trend.

Maak je geen zorgen, er is nog tijd om mee te doen aan de MCADE presale. Metacade bevindt zich in fase 1 van de presale, wat betekent dat tegen de tijd dat de presale eindigt, je 200% hoger zit – zelfs als je de vroege stadia hebt gemist!

Je kunt de bovengenoemde munten hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Het bericht 8 beste crypto’s om in te investeren tijdens de bearmarkt van januari 2023 verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*