Crypto-Prijzen.nl

$650K uitbetaald aan SNX-stakers: waar koop je Synthetix

$650K uitbetaald aan SNX-stakers: waar koop je Synthetix

Op 30 maart kondigde Synthetix aan dat het de grootste wekelijkse vergoedingsperiode in zijn geschiedenis had afgesloten. Het bedrag van $650.000 werd uitbetaald aan SNX-stakers op Optimism. SNX is tot nu toe met 15% gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Synthetix kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Synthetix nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Synthetix?

Synthetix is een DeFi-protocol dat blootstelling geeft aan een breed scala aan digitale activa, waaronder zeer liquide synthetische activa die bekend staan als synths. Deze activa volgen en kunnen rendement genereren op een onderliggend activum, dus je hoeft het activum niet rechtstreeks aan te houden.

Synthetix is van plan de crypto-ruimte te verbreden door off-chain activa toe te voegen, waardoor een solidere en veerkrachtiger financiële markt ontstaat. Je kunt synths onafhankelijk ruilen en verhandelen op het platform.

Houders kunnen SNX, het native token van het protocol, inzetten in een uitzetpool. Ze ontvangen in ruil daarvoor een deel van de transactiekosten op de Synthetix Exchange, wat zeer lonend is gebleken. Ze kunnen SNX ook gebruiken als onderpand voor de geslagen synths.

Moet ik nu Synthetix kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Synthetix prijsvoorspelling

Analisten zijn doorgaans optimistisch over Synthetix. Blockyre-medeoprichter Simon Dedic voorspelt dat het op korte termijn $60 zal bereiken. De oprichter van Ark Capital, Brian Schuster, is nog optimistischer en voorspelt een minimum van $140 in 2024.

De voorspelling van Coin Price is gematigder tot op het punt van bearish. Ze voorspellen dat Synthetix in 2026 voor ongeveer $10 zal worden verhandeld. De huidige prijs is iets minder dan $7.

Synthetix op social media

The post $650K uitbetaald aan SNX-stakers: waar koop je Synthetix appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*