Crypto-Prijzen.nl

5 van de beste alternatieven voor FTX

5 van de beste alternatieven voor FTX

FTX en Sam Bankman-Fried waren twee namen die de tand des tijds doorstaan in deze turbulente cryptomarkt. Sam, beter bekend als SBF, was (is? kan dat nog steeds?) een beetje een legende in de branche.

De 30-jarige ex-multi-miljardair kocht nog niet zo lang geleden Super Bowl-advertenties voor zijn FTX cryptocurrency-uitwisselingsimperium dat binnenkort misschien tot het verleden behoort.

Maar ondanks wat lijkt op de afwezigheid van enig positief nieuws over cryptocurrency dit jaar, blijft de belangstelling van beleggers voor digitale activa groot. Investeren in cryptocurrency is het tegenovergestelde van het verhandelen van Apple-opties een dag voor de winst voor een snelle overwinning. Dit is voor de zeer lange termijn.

Dat gezegd hebbende, hier zijn vijf alternatieven (in willekeurige volgorde) voor FTX die beleggers kunnen overwegen. Zie je hier niets tussen staan wat je interessant lijkt? Bekijk hier onze volledige reeks beoordelingen van brokers.

1. Etoro

Crypto-uitwisseling gigant eToro (lees de volledige Invezz-recensie hier) heeft een indrukwekkend aanbod omdat het ook blootstelling biedt aan andere activaklassen. Het bedrijf bereikte een waardering ten noorden van $10 miljard toen het een deal sloot om de openbare markten te raken met een door Betsy Cohen gesteunde SPAC-entiteit. Hoewel eToro zijn plan om zijn aandelen op een beurs te noteren in de ijskast zette, blijft de reputatie van het bedrijf vandaag even sterk als altijd.

2. Gemini

Gemini is in sommige opzichten vergelijkbaar met FTX, omdat het werd opgericht door een ander opmerkelijk crypto-figuur: de Winklevoss-tweeling. Gemini staat bekend als veiligheidsbewust en vriendelijk voor beginnende beleggers. Een van de belangrijkste hoogtepunten van Gemini’s review is dat het gereguleerd is in de VS, wat het een extra laag legitimiteit geeft bij beleggers.

3. Binance

Binance kondigde in 2019 een strategische investering in FTX aan en deze week zou het het resterende belang kunnen kopen. Ongeacht de uitkomst van de recente FTX – Binance fusiebesprekingen (die er volgens onze laatste rapportage niet al te warm uitziet), beheert Binance zelf de grootste cryptocurrency-uitwisseling volgens sommige statistieken, waardoor het een van de topkeuzes voor beleggers is.

4. Bitfinex

Bitfinex onderscheidt zich in het drukke cryptocurrency-handelsuniversum en verkoopt zichzelf meestal als een platform voor gemiddelde tot ervaren handelaren. Bitfinex, opgericht in 2012, heeft de tand des tijds doorstaan (10 jaar is een eeuwigheid in de cryptomarkt) door geavanceerde tools aan te bieden die nodig zijn om door deze moeilijke crypto-omgeving te navigeren.

5. Trading 212

Trading 212 staat goed aangeschreven in het crypto-handelsuniversum, omdat het over de wettelijke licenties beschikt om alle beleggers tevreden te houden. Het in Londen gevestigde bedrijf heeft een volledige vergunning om in het VK te opereren en is in 2013 goedgekeurd door de FCA. Trading 212 is een populaire optie voor beleggers in cryptocurrency en handelaren die hun wallet willen diversifiëren over andere activaklassen, waaronder aandelen, forex, goud, grondstoffen, onder anderen.

Het bericht 5 van de beste alternatieven voor FTX verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*