Crypto-Prijzen.nl

5 feiten over Mongoose Coin: de nieuwste meme-munt

5 feiten over Mongoose Coin: de nieuwste meme-munt

Congreslid Brad Sherman creëerde onbewust Mongoose (MONG) nadat hij een grap had gemaakt, maar de token vergaarde binnen twee dagen een marktkapitalisatie van $ 22,5 miljoen. Het draait op Binance Smart Chain. Hier zijn vijf interessante feiten over MONG die je absoluut niet kent.

1. Volgens zijn ‘schepper’ is het enige waar crypto bang voor hoeft te zijn de crypto zelf

Sherman zei:

Bitcoin kan worden verdrongen door Ether, die kan worden verdrongen door Doge, die kan worden verdrongen door HamsterCoin, en dan is er CobraCoin. Wat kan MongooseCoin doen met CryptoCoin?

De Twitter bio van het project luidt nu: “Genoemd door het congres. Gemaakt door Mongress.”

2. Ongeveer 6.000 mensen hebben de token

Slechts 6.000 mensen hebben MONG gekocht, maar ze zijn erin geslaagd om de prijs in slechts 24 uur met meer dan 4.000% te verhogen. Op het hoogste punt had het token 80.000% gewonnen.

3. Het heeft een totale liquiditeit van bijna $2,8 miljoen

Op 10 december bedroeg de totale liquiditeit van Mongoose iets meer dan $ 2,8 miljoen. Het dagelijkse handelsvolume overschreed $ 11 miljoen. De prijs van de cryptovaluta is de afgelopen 24 uur met 16,19% gedaald.

4. Geen nieuwe meme-munt

Het is misschien begonnen als een grap, maar de tokenomics van MONG zijn behoorlijk serieus. MONG genereert passief inkomen. 6% van elke transactie gaat rechtstreeks naar de liquiditeitspool om de bodem van de projectprijs te versterken. De liquiditeitstokens worden vervolgens naar het brandadres gestuurd. 6% van elke transactie gaat naar de verdere marketing van het project.

5. De makers willen het systeem bestrijden

Volgens de officiële website van het project stellen de makers een A-klasse team samen om een mediablitz te coördineren en een beweging achter het token te creëren, die de strijd van de gemeenschap tegen regelgevers en voor vrijheid en een gemeenschappelijk doel zal vastleggen. Ze zijn van plan dit eind dit jaar al te realiseren.

The post 5 feiten over Mongoose Coin: de nieuwste meme-munt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*