Crypto-Prijzen.nl

5 crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk bekijkt

5 crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk bekijkt

Grote tokens herstelden donderdag tegen de achtergrond van Evergrande die een mogelijke oplossing voor zijn ellende vond. De Cardano (ADA/USD) Summit 2021 zal plaatsvinden op 25-26 september. Afronding van de top vijf is nieuws in de NFT industrie. Tokenized projecten voor sportverzamelobjecten hebben in een week tijd bijna $ 1 miljard aan financiering opgehaald. Ten slotte kan er in de nabije toekomst van de VS een Bitcoin ETF zijn.

Polkadot en Solana leiden het peloton

Solana (SOL/USD) en Polkadot (DOT/USD) zijn vandaag de grootste stijgers in de top 10, beide met 17% gestegen, hoewel de markt voor cryptovaluta in het algemeen nog steeds een week lager is. China Evergrande Group, de op één na grootste vastgoedontwikkelaar ter wereld, heeft één couponbetaling afgewikkeld die vandaag verschuldigd is, een in Shenzhen verhandelde obligatie van 5,8% die over vier jaar vervalt. Terwijl de markten positief reageerden, moet het bedrijf vandaag nog een obligatiebetaling van $ 83,5 miljoen betalen. Er is ook een betaling van $ 475,5 miljoen verschuldigd in maart 2024.

Cardano Summit om virtuele werelden te verkennen

De top combineert een typische conferentie met verkenning van virtuele werelden. De verwachtingen zijn hooggespannen, wat geen verrassing is gezien de innovatieve aanpak van evenementen. Cardano heeft tijdens de conferentie “verbluffende” aankondigingen beloofd en herinnert de gemeenschap eraan deze niet te missen.

Eerste Bitcoin ETF goedgekeurd in oktober?

We hebben onze adem ingehouden toen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) de goedkeuring van een Bitcoin (BTC/USD) ETF overweegt. Volgens Mike McGlone van Bloomberg kan de eerste in het land echter al eind oktober worden goedgekeurd.

Tokenized sportverzamelobjecten beleven sterke dagen

Deze projecten hebben in slechts een week bijna $ 1 miljard aan financiering opgehaald. Het in Frankrijk gevestigde Sorare, een ontwikkelaar van NFT voetbalhandelskaartspellen, heeft $ 680 miljoen opgehaald in Series B financiering onder leiding van Softbank, de Japanse fintech gigant. Dapper Labs, die achter de NBA TopShot basketbalverzamelobjecten en de Flow blockchain zitten, kreeg een financiering van $ 250 miljoen, waardoor hun waardering steeg naar $ 4,3 miljard. Dit komt neer op een totaal van $ 930 miljoen voor de twee bedrijven. Dit spreekt boekdelen over de aantrekkingskracht van de sporttokensector in een tijd van kritiek op de bredere niet-vervangbare markt over het verlagen van bodemprijzen en verkoopvolume.

The post 5 crypto evenementen die de GlobalBlock handelsdesk bekijkt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*