Crypto-Prijzen.nl

3 redenen waarom Voyager Digital aandelen bleven stijgen

3 redenen waarom Voyager Digital aandelen bleven stijgen

De aandelen van Voyager Digital Ltd (TSE: VOYG) stegen donderdagochtend met 19% tot $ 15,05, wat bijzonder indrukwekkend was gezien het feit dat het aandeel in de vorige sessie al met 16% was gestegen.

Samenwerking met Dallas Mavericks

De sterke stijging van de prijs per aandeel van Voyager in de afgelopen 48 uur wordt gedeeltelijk toegeschreven aan de samenwerking met Dallas Mavericks. In een persbericht op woensdag zei Voyager dat het de “eerste officiële cryptocurrency broker en internationale partner” van het team werd.

Het partnerschap is gericht op het bevorderen van de toegankelijkheid van cryptocurrency via educatieve en gemeenschapsprogramma’s, wereldwijde activeringen en promoties voor fanbetrokkenheid. Volgens Mavs-gouverneur Mark Cuban:

Crypto-activa en -applicaties veranderen de manier waarop zakelijke en persoonlijke financiën worden gedaan. We geloven dat onze samenwerking met Voyager Mavs en NBA fans in staat zal stellen meer te leren over Voyager en hoe ze meer kunnen verdienen met het Voyagers platform dan met traditionele financiële applicaties.

Aandeleninvestering van Alameda Research

Eveneens op woensdag deed Alameda Research, een crypto ruimtepionier, een strategische aandeleninvestering ter waarde van $ 75 miljoen in Voyager Digital, wat de aandelen verder hielp opdrijven.

Hoewel de twee bedrijven afzagen van het onthullen van andere financiële details met betrekking tot de transactie, liet Voyager doorschemeren dat het later zal samenwerken met Alameda voor crypto derivaten en NFT aanbiedingen op zijn platform.

Hoog handelsvolume

Bovendien profiteert Voyager enorm van het recente meme-fenomeen, met name gerelateerd aan Dogecoin en Shiba Inu, dat de handelsvolumes in de crypto ruimte op peil houdt.

Een hoog volume zal dit kwartaal waarschijnlijk de omzet voor Voyager stimuleren. De cryptohandel app heeft zijn plaats al teruggewonnen in de top 15 van zowel Android als iOS.

The post 3 redenen waarom Voyager Digital aandelen bleven stijgen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*