Crypto-Prijzen.nl

$25 miljoen stroomt naar Avalanche investeringsvehikels

$25 miljoen stroomt naar Avalanche investeringsvehikels

Avalanche (AVAX/USD) heeft de afgelopen 24 uur niet goed gepresteerd, waarbij de prijsdip samenviel met een daling in de bredere cryptocurrency markt. De dip komt ondanks een bericht dat er miljoenen dollars in Avalanche beleggingsproducten zijn gevloeid.

$25 miljoen in Avalanche investeringsvehikels

Het rapport werd gepubliceerd door Coinshares en zei dat Avalanche investeringsproducten een instroom van $ 25 miljoen hadden opgetekend voor de week die eindigde op 21 februari. Coinshares is een institutionele fondsbeheerder voor cryptocurrencies.

Volgens Coinshares was dit de op één na grootste instroom die werd geregistreerd in de periode na de instroom van $ 89 miljoen in Bitcoin. Over het algemeen boekten Avalanche en andere gerelateerde investeringsvehikels een totale instroom van $ 109 miljoen, waarmee het de vijfde opeenvolgende week was dat deze investeringen groei lieten optekenen.

Aan de andere kant heeft Ethereum geen vergelijkbare groeiniveaus opgetekend. Ether registreerde in dezelfde week een uitstroom van $ 15 miljoen. Avalanche is een van de concurrenten van Ethereum, waarvan wordt aangenomen dat het netwerk lagere transactiekosten en hogere netwerksnelheden biedt.

In het rapport weerklonk CoinShares ook een waarschuwing voor beleggers. Het bedrijf zei dat de instroom in Avalanche-gerelateerde investeringsvehikels niet moet worden beschouwd als een teken dat de altcoin zal stijgen, en zegt dat de “bredere eetlust voor de altcoin” nog steeds laag kan zijn. AVAX nam echter onmiddellijk na het rapport een wending met een winst van meer dan 20%, maar dit werd snel gewist in de volgende uren.

AVAX geeft in op de markttrend

Avalanche is er niet in geslaagd een opwaartse trend vast te houden en is in plaats daarvan gedaald zoals de rest van de bredere cryptocurrency markt. De wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency is de afgelopen 24 uur met ongeveer 9,6% gedaald tot $ 1,6 biljoen. De markten stortten in nadat de president van de Russische Federatie, Vladimir Poetin, een speciale militaire operatie in Oekraïne aankondigde, wat onrust veroorzaakte in zowel crypto- als traditionele financiële markten.

Avalanche is niet gespaard gebleven van deze dip en is de afgelopen 24 uur met ongeveer 15,6% gedaald. Het token handelt op ongeveer $ 65,61 na een daling van een 7-daags hoogtepunt van $ 82,10. De marktkapitalisatie van AVAX bedraagt momenteel ongeveer $ 16,3 miljard, waarmee het de elfde grootste cryptocurrency is volgens deze statistiek.

Het bericht $25 miljoen stroomt naar Avalanche investeringsvehikels verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*