Crypto-Prijzen.nl

21Shares noteert Polygon ETP’s, MATIC stijgt met meer dan 10%

21Shares noteert Polygon ETP’s, MATIC stijgt met meer dan 10%

Polygon (MATIC/USD), een van de Layer 2 oplossingen gebouwd op Ethereum (ETH/USD), boekt grote winsten. Het netwerk probeert schaalbaarheid te bieden, waar Ethereum gebruikers echt naar op zoek zijn, gezien de stijgende kosten van het netwerk en de trage verwerkingstijden van transacties.

Polygon heeft een grote acceptatie van ontwikkelaars geregistreerd vanwege de belofte van schaalbaarheid, en het native token, MATIC, blijft investeerders aantrekken. 21Shares heeft de notering aangekondigd van Polygon exchange traded products (ETP’s).

21Shares geeft Polygon ETP’s weer

21Shares is de grootste uitgever van cryptocurrency ETP’s wereldwijd. De Polygon ETP’s zullen beschikbaar zijn op Euronext in Parijs en Amsterdam. De producten die door 21Shares worden aangeboden, zijn genoteerd op acht handelsbeurzen in Europa en Zwitserland.

De 21Shares Polygon ETP zal zich richten op het volgen van de prijzen van Polygon. Zoals eerder vermeld, is Polygon een van de schaalbare blockchains op de markt, die meer dan 3000 applicaties host. Het is de meest populaire full-stack schaaloplossing op Ethereum vanwege de hoge snelheden, lage kosten en efficiëntie.

21Shares is een van de grootste bedrijven voor digitaal vermogensbeheer. Het beheert meer dan $ 2,9 miljard aan verschillende ETP’s voor cryptocurrency. Het biedt 81 vermeldingen, waaronder de enige ETP ter wereld die Binance volgt. Het heeft ook twee ETP’s die beloningen voor het uitzetten van investeerders bieden, waaronder Tezos en Solana.

MATIC maakt een grote rally

MATIC staat momenteel in de top 20 van cryptocurrencies wat betreft marktkapitalisatie. Het token slaagde er niet in om in oktober en begin november een grote prijsrally te maken, net als de rest van de markt.

Terwijl Bitcoin en Ethereum nieuwe all-time highs bereikten, handelde MATIC op ongeveer $ 2,03, wat ver onder de ATH van mei was, op het hoogtepunt van de cryptomarkt. Sinds eind november heeft het token echter een grote opleving gemaakt en de recente ETP notering heeft de prijzen verder opgedreven.

Gedurende de afgelopen 24 uur is MATIC met meer dan 10% gestegen, wat een grote winst is, aangezien de meerderheid van de markt momenteel in de rode zone handelt nadat Bitcoin (BTC/USD) was gedaald tot $ 56.000. MATIC is een van de weinige tokens in de top 20 die de afgelopen 24 uur winst hebben gemaakt.

The post 21Shares noteert Polygon ETP’s, MATIC stijgt met meer dan 10% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*