Crypto-Prijzen.nl

21Shares noteert Chainlink, Terra en Uniswap

21Shares noteert Chainlink, Terra en Uniswap

21Shares AG, de grootste uitgever van cryptocurrency exchange-traded products (ETP’s) wereldwijd, heeft de notering aangekondigd van drie ETP’s op Euronext Parijs en Amsterdam. De onderliggende activa voor deze ETP’s waren voor Chainlink (LINK/USD), Terra (LUNA/USD) en Uniswap (UNI/USD).

Chainlink, Terra & Uniswap ETP’s

Het persbericht beschrijft elk van de drie ETP’s en hun waarde in het blockchain ecosysteem. 21Shares merkt op dat Chainlink “een van de meest geavanceerde orakelnetwerken ter wereld” is. Het voegde eraan toe dat het netwerk slimme contracten ondersteunt om de ontwikkeling van blockchains met realtime gegevens te ondersteunen.

De Chainlink ETP wordt verhandeld op Euronext Amsterdam onder de ticker ALINK NA en handel op Euronext Parijs onder de ticker ALINK FP. De aankondiging zei dat Chainlink use-cases heeft in gedecentraliseerde financiën, verzekeringen, niet-vervangbare tokens en blockchain gaming.

De Terra ETP wordt verhandeld onder de ticker LUNA FP op Euronext Amsterdam en onder dezelfde ticker op Euronext Parijs. 21Shares merkt op dat Terra sterke use-cases heeft in de blockchain sector, waaronder DeFi, NFT’s en financiële tools. Het merkt verder op dat de meest innovatieve ontwikkeling op de Terra blockchain het Anchor protocol is waarmee investeerders aantrekkelijke opbrengsten kunnen genereren door middel van uitlenen en lenen.

Ten slotte zal de Uniswap ETP worden verhandeld onder de ticker AUNI NA op Euronext Amsterdam en AUNI FP op Euronext Parijs. Volgens 21Shares heeft het Uniswap ecosysteem meer dan 300 tools en applicaties geadopteerd. Het vermeldt ook de kracht van Uniswap’s handelsvolume, meer dan $ 785 miljard. Dit is een van de grootste handelsvolumes in de cryptosector.

21Shares breidt zijn cryptoportfolio uit

De CEO en mede-oprichter van 21Shares, Hany Rashwan, zei:

De lancering van vandaag vergroot de toegankelijkheid voor investeerders en stelt hen in staat om gemakkelijk deel uit te maken van het unieke, innovatieve en snelgroeiende crypto ecosysteem. Dit is weer een opwindende toevoeging voor ons terwijl we onze enorme productsuite blijven uitbreiden.

Vanaf februari 2022 heeft het bedrijf voor meer dan $ 2 miljard aan 26 cryptocurrency ETP’s in beheer. 21Shares host ook de enige ETP ter wereld die Binance volgt. Het heeft ook 4 Crypto Index Baskets en twee ETP’s met beloningen voor het uitzetten van investeerders. De cryptoproducten die door 21Shares worden aangeboden, zijn genoteerd op 10 gereguleerde handelsbeurzen in Europa en Zwitserland.

La notizia 21Shares noteert Chainlink, Terra en Uniswap era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*