Crypto-Prijzen.nl

21Shares breidt zijn productsuite uit met MANA en FTX ETP’s

21Shares breidt zijn productsuite uit met MANA en FTX ETP’s

21Shares, de grootste uitgifte van cryptocurrency exchange-traded products (ETP’s) wereldwijd, heeft aangekondigd twee crypto ETP’s voor Decentraland (MANA/USD) en FTX op de lijst te zetten. De twee zullen genoteerd worden op BX Swiss.

MANA & FTX ETP’s

De aankondiging stelt dat MANA het “eerste gedecentraliseerde en door gebruikers beheerde virtual reality platform is waarmee gebruikers content en applicaties kunnen creëren, ervaren en er geld mee kunnen verdienen, inclusief het kopen van virtueel land.

Decentraland is erg populair geworden in de metaverse. Omdat veel merken hun gebruikers metaverse ervaringen willen bieden, is Decentraland een go-to oplossing geworden. Na de toegenomen acceptatie van het netwerk heeft het MANA token een aanzienlijke opleving doorgemaakt. De totale waarde van de grond die op Decentraland is verkocht, bedraagt meer dan $ 180 miljoen. De ETP wordt verhandeld onder de ticker, Mana.

FTX is de tweede nieuw genoteerde ETP van 21Shares en wordt verhandeld onder de ticker AFTT. FTX is een van de grootste beurzen voor cryptocurrency derivaten en ondersteunt een verscheidenheid aan crypto producten zoals derivaten, opties, volatiliteitsproducten en leveraged tokens.

21Shares zegt dat FTX is,

Het 3e grootste beurstoken met een dagelijks handelsvolume van $ 2,5 miljard+. Met de token FTT kunnen gebruikers FTT inzetten, kortingen op handelskosten krijgen en deelnemen aan de stemming van de gemeenschapsregering.

De CEO en mede-oprichter van 21Shares, Hany Rashwan, gaf commentaar op deze nieuwe aanbiedingen en zei: “Het toevoegen van ’s werelds eerste NFT & single metaverse ETP en een van ’s werelds toonaangevende cryptobeurzen aan onze productsuite is een belangrijke mijlpaal voor ons bij het maken van crypto voor iedereen toegankelijk.”

21Shares breidt zijn productsuite uit

21Shares is een van de toonaangevende bedrijven in de cryptocurrency ETP sector. Het bedrijf noteerde in 2018 zijn eerste crypto index op de SIX Swiss Exchange. Momenteel heeft dit bedrijf ongeveer $ 2 miljard aan crypto ETP’s. Het heeft ook een Crypto Basket Index ETP onder de ticker HODL. De ETP volgt de top 5 digitale activa volgens de geschatte marktkapitalisatie van 2050.

21Shares is ook het enige bedrijf ter wereld dat een ETP Tracking Binance heeft. Het heeft ook vier Crypto Index Baskets en twee ETP’s van Tezos en Solana met beloningen voor het inzetten van investeerders. 21Shares ETP’s zijn ook genoteerd aan tien gereglementeerde beurzen in Europa en Zwitserland. 21Shares’ heeft meer dan 100 ETP noteringen.

Voordat de recente twee ETP’s werden gelanceerd, had 21Shares de ETP’s van Aave, Uniswap en Chainlink genoteerd. Deze debuteerden ook op de Zwitserse beurs.

La notizia 21Shares breidt zijn productsuite uit met MANA en FTX ETP's era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*