Crypto-Prijzen.nl

2 redenen waarom de prijs van Hedera Hashgraph steeg

2 redenen waarom de prijs van Hedera Hashgraph steeg

De prijs van Hedera Hashgraph (HBAR/USD) schoot donderdag fors omhoog toen investeerders reageerden op de laatste samenwerking met Ubisoft. De munt steeg naar $ 0,23, het hoogste punt sinds 21 januari. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $ 4,6 miljard, waarmee het de 33e grootste munt ter wereld is.

Hedera werkt samen met Ubisoft

Hedera Hashgraph is een van de snelstgroeiende blockchainplatforms ter wereld. Het netwerk is een Ethereum killer die ontwikkelaars helpt bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (DAPP’s) zoals die in de gedecentraliseerde financiële (DEFI), NFT’s en CBDC projecten.

Aan de andere kant is Ubisoft een van de toonaangevende gamingbedrijven ter wereld. Het is eigenaar van enkele van de beste gamingmerken zoals Far Cry, Assassin’s Creed en Tom Clancy’s. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van ruim 6,34 miljard euro.

In een verklaring heeft de HBAR Foundation aangekondigd dat het gaat samenwerken met Ubisoft, aangezien de laatste een belangrijke speler wil worden in gedecentraliseerd gamen. De overeenkomst houdt in dat Ubisoft lid wordt van de Hedera Governing Council. Andere leden van de raad zijn IBM, Google, Wipro en ServiceNow. In een verklaring zei Alex Russman van de HBAR Foundation:

“Ubisoft is een pionier geweest in zijn betrokkenheid bij gedistribueerde grootboektechnologie, en de beslissing om rechtstreeks met THF in zee te gaan om de ondersteuning die het biedt aan vernieuwers op het gebied van entertainment en gaming te verbeteren, biedt enorme kansen voor zowel ontwikkelaars, startups als gebruikers.”

De Hedera Hashgraph prijs ook gesprongen na Hedera de lancering van haar mainnet lancering van EVM compatibele smart contracten 2.0 aangekondigd. De upgrade betekent dat de ontwikkelaars lage en voorspelbare gastarieven worden aangeboden. Bovendien kan het netwerk nu tot 15 miljoen gas per seconde verwerken.

Hedera Hashgraph prijsanalyse

hedera hashgraph

De 1-dag grafiek laat zien dat de HBAR prijs de afgelopen maanden in een bearish trend is geweest. Het is met ongeveer 60% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Bij nadere beschouwing blijkt dat het netwerk iets boven het 23,6% Fibonacci retracementniveau is gestegen. Het heeft ook een bearish vlagpatroon gevormd.

De kans is dus aanwezig dat de prijs van Hedera de komende dagen zal dalen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke ondersteuningsniveau $ 0,1600. Aan de andere kant zal een beweging boven de sleutelweerstand van $ 0,2550 deze mening ongeldig maken.

La notizia 2 redenen waarom de prijs van Hedera Hashgraph steeg era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*