Crypto-Prijzen.nl

2 IoT cryptocurrencies om te kopen en 1 om te verkopen

2 IoT cryptocurrencies om te kopen en 1 om te verkopen

October update: should you buy or sell IOTA?

Internet of Things (IoT) verwijst naar technologie die machines in staat stelt om te communiceren met andere machines en mensen. Het is een relatief grote industrie die naar verwachting zal blijven groeien. Zo verwachten analisten dat er in 2030 meer dan 100 miljard verbonden apparaten zullen zijn. Als gevolg hiervan denken sommige ontwikkelaars dat blockchain een belangrijke rol zal spelen in de industrie. Laten we dus eens kijken naar enkele van de beste IoT cryptocurrencies om te kopen.

IOTA

IOTA (MIOTA) is een belangrijk technologieplatform dat de IoT industrie wil ontwrichten. Toch verschilt het netwerk relatief van andere vormen van blockchains.

Ten eerste gebruikt het een technologie die bekend staat als Tangle, die verschilt van blockchains. In een blockchain kunnen nieuwe transacties alleen worden gekoppeld aan een enkel blok dat is verbonden met het volgende blok. Aan de andere kant, in tangle, staat het elke gebruiker vrij om nieuwe transacties aan verschillende delen van de tangle te koppelen. Hierdoor kunnen veel transacties parallel worden uitgevoerd.

IOTA test ook het concept van slimme contracten, wat meer ontwikkelaars zal helpen om applicaties in het ecosysteem te bouwen. Het ecosysteem wordt momenteel gebruikt door non-profit organisaties zoals TradeMark East Africa, mobiliteitsbedrijven, slimme steden en andere bedrijven.

De IOTA prijs bevindt zich de afgelopen weken in een smal bereik. MIOTA handelt op $ 1.3250, waar het de afgelopen dagen was. Het ligt dit jaar ongeveer 52% onder het hoogste niveau en ongeveer 43% onder het hoogste punt in september.

De munt is ook op hetzelfde niveau gekomen als de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het heeft ook een hoofd-en-schouderspatroon gevormd, wat betekent dat het snel lager zou kunnen uitbreken. Op de lange termijn is er echter een mogelijkheid dat het een bullish uitbraak zal hebben.

IoTA price

IOTEX (IOTX)

IoTeX (IOTX) is een relatief nieuw blockchainproject dat deze maand aan populariteit won. Dit gebeurde toen de IOTX prijs naar een recordhoogte steeg, deze maand alleen al met meer dan 275% gestegen. Het doel van IoTeX is om te helpen bouwen aan een veilig verbonden ecosysteem.

Tot nu toe heeft het netwerk minder dan 10.000 apparaten aangesloten en is het aantal transacties gestegen tot meer dan 14,2 miljoen. Het stelt mensen ook in staat om gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Op de 1-dag grafiek zien we dat de IoTeX prijs zich de afgelopen maanden in een langzame bullish trend bevindt. De munt steeg deze maand en steeg naar het hoogste niveau ooit. Het heeft een cup-and-handle patroon gevormd, wat meestal een bullish teken is. Het vormt nu een bullish vlagpatroon. Daarom is de kans groot dat de munt blijft stijgen, aangezien bulls zich richten op de belangrijkste weerstand van $ 0,2500.

IOTX price

VeChain (VET)

VeChain (VET) kan ook worden geclassificeerd als een IoT cryptocurrency. Het netwerk is aangelegd door een oud-medewerker van LVMH. Om te beginnen is VeChain een supply chain blockchain project dat bedrijven en organisaties helpt bij het uitvoeren van enkele van hun zwaarste taken.

Voor sommige van zijn taken bevestigen VeChain gebruikers enkele sensoren op de producten die worden gevolgd. De verzamelde gegevens worden vervolgens verwerkt met behulp van VeChainThor technologie.

Op de 1-dag grafiek zien we dat de VET prijs zich de laatste tijd langzaam herstelt. De munt zweeft in de buurt van een belangrijk weerstandsniveau. Het is ook boven de MA’s van 25 en 50 dagen gestegen, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) is gestegen. Daarom zal de munt waarschijnlijk binnenkort een bullish breakout hebben.

VeChain Price

The post 2 IoT cryptocurrencies om te kopen en 1 om te verkopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*