Crypto-Prijzen.nl

2 cryptocurrencies om in juni te kopen: Litecoin en IOTA

2 cryptocurrencies om in juni te kopen: Litecoin en IOTA

Met de recente buzz rond de ondergang van veel cryptocurrencies in termen van waarde, vragen veel mensen met nieuw geld om aan het werk te gaan wat de beste cryptocurrencies zijn die ze in juni kunnen kopen. Er zijn meer dan duizend cryptocurrencies, dus het kiezen van een of twee van de beste crypto’s kan een beetje overweldigend zijn, maar we hebben veel van de ruis doorbroken om onze beste keuzes te maken: Litecoin LTC / USD en IOTA MIOTA / USD

Moet ik nu Litecoin (LTC) kopen?

Litecoin is een valuta die is ontwikkeld om snelle, veilige en goedkope betalingen te bieden met behulp van unieke eigenschappen die te vinden zijn in blockchain technologie. Op het moment van schrijven (26 mei) bedroeg de prijs van Litecoin $ 194,04.

In de afgelopen maand is de prijs van Litecoin 18,5% gedaald, maar als we verder terugkijken naar de grafieken, blijkt dat het op 26 februari handelde op $ 174,62.

Toegegeven, de all-time-high prijs van LTC was $ 389,24, maar het recente momentum zou de huidige prijs van Litecoin terug kunnen duwen naar zijn hoogtepunten, gezien de sterke use case.

Als u ziet dat het onder de $ 174 komt, is het zeker een verkoopsituatie, maar als u ziet dat het boven de $ 200 komt, is het tijd om te kopen, omdat het een belangrijke hindernis heeft genomen en momentum investeerders zouden kunnen beginnen in te springen.

Moet ik IOTA (MIOTA) kopen?

IOTA is een gedistribueerd grootboek dat geen blockchain is, en in plaats daarvan een gepatenteerde technologie die bekend staat als Tangle, een systeem van knooppunten die transacties bevestigen.

Op het moment van schrijven handelt IOTA tegen een waarde van $ 1,14. Net als Litecoin is IOTA de afgelopen maand ook gedaald, maar verder terugkijkend is het hoger dan in februari.

Het hoogste punt ooit van MIOTA was $ 2,532 en er is geen reden waarom IOTA zijn hoogtepunten uiteindelijk niet opnieuw kan testen. Het kan even duren voordat alle cryptocurrency volatiliteit is afgenomen, maar als dat eenmaal zo is, kunnen namen als IOTA met sterke waardeproposities een buitensporige vraag van investeerders zien.

Als u IOTA voor of onder $ 1,10 kunt kopen, kan dit een goede langetermijn investering zijn. Maar als het $ 1 niveau niet vasthoudt, is het misschien verstandig om door te gaan met het kopen van MIOTA en te wachten op tekenen van stabilisatie.

Kort gezegd: twee verschillende prijspunten

LTC handelt momenteel rond de $ 190, terwijl MIOTA handelt rond de $ 1.

Dit betekent dat beide munten zich richten op een andere categorie beleggers, met ofwel verschillende budgetten om mee te investeren, of gewoon verschillende tactieken die ze binnen hun handelsschema implementeren.

Het maakt niet uit wat voor soort belegger u bent, de kans is groot dat een van beide uw interesse heeft gewekt, en hopelijk kunt u op basis van deze analyse een weloverwogen beslissing nemen over waarin u wilt investeren.

The post 2 cryptocurrencies om in juni te kopen: Litecoin en IOTA appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*