Crypto-Prijzen.nl

1inch gelanceerd op Ethereum schaaloplossing Optimism

1inch gelanceerd op Ethereum schaaloplossing Optimism

1inch 1INCH/USD is een gedecentraliseerde beurs aggregator die verschillende DEXen in één platform verbindt met de bedoeling gebruikers in staat te stellen efficiënte swaproutes over de platforms te vinden, waardoor handmatige controle overbodig wordt en de efficiëntie wordt verhoogd.

De 1inch Optimism Launch als katalysator voor groei

Momenteel is het de op twee na grootste applicatie op Ethereum en heeft het meer dan 290.000 gebruikers. Neem de cijfers echter licht op, want ze gelden alleen voor Ethereum gebruikers.

1inch heeft zijn services ook beschikbaar op Binance Smart Chain en Polygon, iets dat eerder dit jaar gebeurde, en nu is het beschikbaar op de Ethereum scaler die bekend staat als Optimism, een Layer-2 oplossing gericht op schaalbaarheid.

De beurs aggregator is echter niet de eerste op het gebied van Optimism en heeft zich aangesloten bij zowel Uniswap als Synthetix.

De technologie is gebaseerd op optimistische rollups die transacties van Ethereum batchgewijs maken en op hun beurt de belasting ervan vergroten. Deze batch transacties kunnen vervolgens via een enkel blok op Ethereum worden bevestigd.

Met dat alles in gedachten, is het nu het juiste moment om 1inch (1INCH) te kopen?

Moet u 1inch (1INCH) kopen?

Op 18 augustus had 1inch (1INCH) een waarde van $3,19.

Om een idee te krijgen van hoe hoog of laag dit aantal is, zullen we het vergelijken met het hoogste punt ooit.

1inch bereikte zijn hoogste punt ooit op 8 mei met een waarde van $ 7,84. Dit was een 145% hogere waarde dan die op 18 augustus.

Om een beter beeld te krijgen van de recentere groei, moeten we de prestaties van de 1INCH token in juli analyseren.

Het hoogste punt was op 7 juli, met een waarde van $ 2,90. Het laagste punt van de maand was echter op 20 juli met een waarde van $ 1,65. Dit betekent dat de token met 43% in waarde is gedaald.

Het hoogste punt op 7 juli was echter nog steeds 10% lager dan de waarde die het op 18 augustus had, waardoor de token er veelbelovend uitziet. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag 1inch in de afgelopen 7 dagen $ 104,76 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Als we bovendien naar het netwerk kijken, zien we een 30-daags gemiddelde van 65.410 adressen, met een 30-dagen hoogtepunt van 66.900 adressen en een 30-daags dieptepunt van 64.040 adressen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van 1inch (1INCH) eind augustus zal stijgen tot $ 4,30, wat dit het juiste moment zou maken om te kopen.

The post 1inch gelanceerd op Ethereum schaaloplossing Optimism appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*