Crypto-Prijzen.nl

10.000 gratis NFT’s worden vrijgegeven door Internet Computer

10.000 gratis NFT’s worden vrijgegeven door Internet Computer

Dfinity heeft onlangs belangrijk nieuws aangekondigd waar gebruikers waarschijnlijk erg enthousiast over zullen zijn: de release van maximaal 10.000 niet-fungible tokens, die gebruikers aanstaande woensdag kunnen claimen. De NFT’s werden geconceptualiseerd door de broers Tomasz en Przemek Chojecki, met de hulp van Adam Stepnik.

De drie partners werden geïnspireerd om de NFT’s te creëren na acroniemvergelijkingen met een beroemd hiphopduo uit de jaren ’90, bekend als Insane Clown Posse, evenals het succes van de legendarische CryptoPunk NFT’s.

Na een hele reeks vroege releases zullen er naar verwachting nog maar 3.000 punkers beschikbaar zijn om te claimen. Er is er slechts één beschikbaar per gebruiker en deze kan worden geclaimd op het moment van release. Przemek, de mede-oprichter van het project, sprak over de NFT-drop en zei dat het team ongelooflijk enthousiast is over de lancering van ICpunks op de Internet Computer (ICP/USD).

Hij zei ook dat de NFT ruimte snel groeit en verbetert en dat het een geweldige ervaring is om deel te nemen aan de rijping en groei ervan. Met betrekking tot ICPunks zei hij dat er veel plannen in petto zijn, waarbij de drop de eerste stap is om ze te realiseren.

De NFT markt wordt snel volwassen

Internet Computer zelf is een crypto-token dat bekend staat als ICP, waarmee gebruikers verschillende producten kunnen bouwen, zoals apps, digitale services, websites en meer. In feite werd het al gebruikt voor het creëren van door de gemeenschap aangestuurde sociale media en soortgelijke sites, waarvan er vele waren geïnspireerd en nu dienen als alternatief voor LinkedIn, Reddit, WhatsApp, Medium en meer.

De aanstaande daling heeft al enorme hoeveelheden aandacht getrokken van de leden van de cryptowereld. Volgens beschikbare gegevens heeft de NFT website sinds de lancering meer dan 89.000 individuele bezoekers gezien, wat aangeeft dat de bekendheid van het platform zich snel verspreidt.

Een andere mede-oprichter van het project, Tomasz, zei dat hij en zijn collega-teamleden al jaren op de hoogte zijn van Dfinity en dat ze het werk ervan sinds 2017 volgen. Ze geloven dat de Internet Computer momenteel de beste NFT georiënteerde oplossing is die er is. daar, en daarom zijn ze zo enthousiast om ermee te werken.

The post 10.000 gratis NFT’s worden vrijgegeven door Internet Computer appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*